Széles körű szakmai tapasztalat nagy volumenű energetikai beruházások szolgálatában.

A Roof Invest fővállalkozóként biztosítja partnerei számára a komoly szakértelmet igénylő projektek megvalósításához szükség technológiai, menedzsmenti hátteret és anyagi stabilitást. Képesek vagyunk a munkálatok teljes spektrumát önerőből kiszolgálni, a tervezéstől a kivtizelezésén át az üzemeltetésig.

Üzleti és műszaki tervezés
Üzleti és műszaki tervezés

A rendelkezésre álló ingatlanok alapján a Roof Invest az erőművek méretére vonatkozó javaslatot készít a jogszabályok és az üzleti lehetőségek alapján, amelyre optimális műszaki megoldást dolgoz ki.

Ugyancsak megtervezésre kerül az erőmű telepítése, illetve a végső feltételek alapján modellszámítások is készülnek.

Adminisztrációs támogatás és ügyintézés, naperőmű kivitelezése
Adminisztrációs támogatás és ügyintézés, naperőmű kivitelezése

A jóváhagyott üzleti modell alapján a szerződések megkötése, jogi struktúra (független projektvállalat), a MEKH- és az erőmű megépítésére irányuló kérelem benyújtása, a hálózati csatlakozás ügyintézése és a hivatalos engedélyek beszerzése. Az erőművet tapasztalt szakemberek építik és helyezik üzembe.

Naperőmű-karbantartás, -üzemeltetés
Naperőmű-építés, -karbantartás és -üzemeltetés, akár részletfizetéssel

A választott üzleti modellnek megfelelően az erőmű üzemeltetése, akár a beruházási megállapodás, akár különálló üzemeltetési és karbantartási szerződések alapján. A szerződés szerinti műveleteknek tartalmazniuk kell az erőmű üzemeltetéséhez szükséges Mavir-mérlegcsoportba való belépést, a szerződés aláírását és a szerződésben előírt bármely ESCROW-számla fenntartását.

Töltőhálózat kiépítése elektromos autók számára
Töltőhálózat kiépítése elektromos autók számára

A telepített naperőművel megtermelt elektromos áram felhasználható a saját üzemeltetésű elektromosautó-flotta töltéséhez vagy fizetős szolgáltatásként egy új üzleti lehetőség bevezetésére.

A telepített rendszer maximálisan igazodik a választott üzleti konstrukció által megkövetelt technikai és kapacitásbeli feltételekhez.

PPA-projektek hosszútávú villamosenergia vásárlási szerződéssel.
PPA-projektek

PPA-projektek hosszútávú villamosenergia vásárlási szerződéssel.

Fogyasztók telephelyén részbeni fogyasztáskiváltásra, raktárcsarnokok tetőfelületén értékesítésre, fogyasztók számára egyéb helyszínen CFD-szerződéssel.

Az előzetes igényfelméréshez szükséges dokumemtumok

  • Tetőfelület mérete
  • Negyedórás fogyasztasi adatok
  • Hálózatcsatlakozási szerződés
  • Metszet az épületekről
  • Alaprajz
  • Helyszínrajz
  • Telephely villamos terve

A Roof Invest
stratégiai partnerei


A Roof Invest által irányított projektek kivitelezésében a megújuló energiaforrások hasznosításával és a fenntartható, környezetbarát technológiák alkalmazásával foglalkozó stratégia partnerek is részt vesznek.

A bajai székhelyű Optimum Solar Kft. 8 éve van jelen a megújuló energia hasznosításának területén. Kezdetektől fogva arra törekedtek, hogy megbízható, hosszú távú megoldást kínáljanak a napelemes rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások terén. Országszerte eddig több mint 500, a napenergiát ipari és lakossági szinten hasznosító rendszer telepítésében vettek részt. Piaci szerepük a kivitelezés mellett beruházói, tervező és fenntartói minőségben is meghatározó.
A Reliable Energy Group Zrt. 2014-ben alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A napelemparkok piacán úttörő szerepet vállaló cég az elsők között kezdte meg szolgáltatását, melynek fókuszában első sorban a naperőművek üzemeltetése áll. A vállalkozás által kínált konstrukciók megfelelnek az erőmű-tulajdonosok minden elvárásának. Ezt a REG Zrt. egy olyan, saját fejlesztésű szoftverrel biztosítja, amely része a saját fejlesztői csapat által folyamatosan javított menetrendező is.
Az Optimum Way Kft. a napelemes rendszerek telepítésével és kapcsolódó szolgáltatások terén ismert Optimum Solar cégcsoport tagja. A cég által forgalmazott prémium otthoni és nagy teljesítményű közösségi elektromosautó-töltők hazánk gépjármű-kereskedelmi piacának fejlődéséhez járulnak hozzá míg az ország elektromos autókkal történő átutazhatóságának megteremtése a környezettudatos életmód szélesebb körű elterjedését segíti.
A CEZ Csoport az egyik legnagyobb energetikai társaság Európában. A cseh árampiac vezető vállalata, melynek célja, hogy a közép- és délkelet-európai árampiac első számú társaságává váljon.
A CEZ Csoport számos országban működik ebben a régióban. Azáltal, hogy a Csoport Bulgáriában, Romániában és Törökországban elosztó társaságokat, míg Lengyelországban és Bulgáriában erőműveket vásárolt fel sikeresen, új piacok nyíltak számára.
Kérdése van? Válaszolunk!
Kapcsolat